Advertisement

Can Yaman Diletta Leotta / Nuove dichiarazioni da un amico sul flirt tra Diletta ... : Şu an can yaman da diletta leotta da sessizliğini koruyor.

Can Yaman Diletta Leotta / Nuove dichiarazioni da un amico sul flirt tra Diletta ... : Şu an can yaman da diletta leotta da sessizliğini koruyor.. Kısa bir süre önce hakkında çıkan iddialar ilişkiyi sarstı olarak düşünüldü ancak ikili bu duruma açıklama yapmadan. Diletta leotta ve can yaman'ın yeni bir aşka yelken açtığı belirtildi. Yaman'ın bu hamlesi, can yaman ile diletta leotta ayrıldı mı? Can yaman, spor spikeri sevgilisi diletta leotta pozunu tehlikeli çift notuyla paylaştı. Ünlü i̇talyan spor spikeri diletta leotta'ya evlilik teklifi eden can yaman cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı.

İtalyan magazin dergisi chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak. Yönetmen ferzan özpetek'le bir reklam filmi için roma'da bulunan can yaman'ın 'güvenilir kaynaklara göre' diletta ile aynı otelde kaldığı biliniyor. İtalyan spor spikeri ise aldığı evlilik teklifi karşısında mutluluktan havalara uçmuştu. Yaman'ın bu hamlesi, can yaman ile diletta leotta ayrıldı mı? sorusunu gündeme getirdi. Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, diletta benimle evlenir misin?

Diletta Leotta, galeotta fu la capitale: gli scatti con ...
Diletta Leotta, galeotta fu la capitale: gli scatti con ... from www.periodicoitaliano.it
Başarılı oyuncu can yaman, evlilik teklifi ettiği sevgilisi diletta leotta ile aşk tatiline çıktı. Yönetmen ferzan özpetek'le bir reklam filmi için roma'da bulunan can yaman'ın 'güvenilir kaynaklara göre' diletta ile aynı otelde kaldığı biliniyor. Diletta, odasına bırakılan çiçekleri sosyal medya. İtalya'da doğan leotta, yaşamına da i̇talya'da devam etti. Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı ifade edildi. Açıklama yapıldığında haberimizde yer verilecektir. Diletta leotta ve can yaman'ın yeni bir aşka yelken açtığı belirtildi. Öyle ki i̇talyan güzel sunucu diletta leotta da kaptırmış gönlünü can yaman'a.

Bu evlilik teklifinin ardından diletta leotta da bir sürpriz yaparak can yaman'a at.

Denizin ve güneşin tadını çıkaran ikili, keyifli anlarını instagram hesaplarından paylaştı. İtalyan chi dergisi can yaman ve ünlü spor spikeri diletta leotta roma'daki otelde görüntüledi. Diletta leotta ve can yaman'ın yeni bir aşka yelken açtığı belirtildi. İşte diletta leotta ile ayrıldığı öne sürülen can. Can yaman'ın, ocak ayında ünlü spor spikeri diletta leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Diletta leotta'nın bir süredir boksör daniele scardina ile aşk yaşadığı biliniyordu. İtalya ve i̇spanya'da büyük bir hayran kitlesi bulunan can yaman geçtiğimiz haftalarda yeni projesi için bir i̇talyan yapım firmasıyla anlaşmaya varmıştı. Diletta leotta, paparazzilerin objektiflerine takılmalarının ardından sosyal medya hesabından ilk kez sevgilisi ile birlikte çekilen karesini yayınladı. Erkenci kuş ile yurt dışına açılarak i̇talya'da büyük bir hayran kitlesine ulaşan can yaman'ın sosyal medya hesabını tamamen mi kapattığı ya da geçici bir süreç mi olduğu bilinmiyor. Can yaman ve ünlü spor spikeri diletta leotta arasında yaşanan aşk görüntüleri i̇talya'yı salladı. Oyunculuğundan çok özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen can 8,3 milyonluk hesabını geri açan can yaman, ortaya atılan iddialara adeta tokat gibi bir yanıt verdi. Başarılı oyuncu can yaman, evlilik teklifi ettiği sevgilisi diletta leotta ile aşk tatiline çıktı. Yaman, bir uçağın arkasına diletta benimle evlenir misin?

Can yaman, spor spikeri sevgilisi diletta leotta pozunu tehlikeli çift notuyla paylaştı. Gönlünü spor spikeri diletta leotta'ya kaptıran yakışıklı oyuncu, sevgilisine ettiği evlenme teklifiyle de oldukça konuşulmuştu. Diletta leotta'ya çiçekleri de can yaman'ın yolladığı öne sürülmüştü. Ünlü model can yaman, tehlikeli çift notuyla i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk fotoğrafını da paylaşmış oldu. İtalyan magazin dergisi 'chi'nin haberine göre de ikili epey bir yakınmış.

Diletta Leotta e Can Yaman fidanzati, l'indiscrezione di ...
Diletta Leotta e Can Yaman fidanzati, l'indiscrezione di ... from gossipando.myblog.it
Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı ifade edildi. Seni seviyorum, can. yazılı i̇talyanca sözleri roma'da uçurtmuştu. Diletta leotta, paparazzilerin objektiflerine takılmalarının ardından sosyal medya hesabından ilk kez sevgilisi ile birlikte çekilen karesini yayınladı. Şu an can yaman da diletta leotta da sessizliğini koruyor. İtalya'nın ve avrupa'nın en ünlü spor spikerlerinden olan diletta leotta ile yakışıklı oyuncu can yaman'ın aşkı türkiye'de olduğu kadar i̇talya'da da gündemin ilk sıralarında yer. Ünlü oyuncu can yaman, bir süredir aşk yaşadığı i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk pozunu instagram hesabından paylaştı. Yaman, sevgilisinin paylaştığı fotoğrafı beğenerek ayrılmadıklarının mesajını verdi. Kısa bir süre önce hakkında çıkan iddialar ilişkiyi sarstı olarak düşünüldü ancak ikili bu duruma açıklama yapmadan.

Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, diletta benimle evlenir misin?

Yayınlanan haberde türk oyuncu can yaman ile diletta leotta roma'nın. Öyle ki i̇talyan güzel sunucu diletta leotta da kaptırmış gönlünü can yaman'a. İtalya'da doğan leotta, yaşamına da i̇talya'da devam etti. Ünlü i̇talyan spor spikeri diletta leotta'ya evlilik teklifi eden can yaman cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Can yaman'ın yeni aşkı ortaya çıktı 5 gündür oteldeler! Erkenci kuş ile yurt dışına açılarak i̇talya'da büyük bir hayran kitlesine ulaşan can yaman'ın sosyal medya hesabını tamamen mi kapattığı ya da geçici bir süreç mi olduğu bilinmiyor. Yaman, bir uçağın arkasına diletta benimle evlenir misin? İtalyan magazin dergisi chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak. Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi ettiği spor spikeri sevgilisi diletta leottanın iş adamı ryan friedkin ile dudak dudağa fotoğraflarının ortaya çıkan can yamandan ilk hamle geldi. Yönetmen ferzan özpetek'le bir reklam filmi için roma'da bulunan can yaman'ın 'güvenilir kaynaklara göre' diletta ile aynı otelde kaldığı biliniyor. İtalya ve i̇spanya'da büyük bir hayran kitlesi bulunan can yaman geçtiğimiz haftalarda yeni projesi için bir i̇talyan yapım firmasıyla anlaşmaya varmıştı. İtalyan magazin dergisi 'chi'nin haberine göre de ikili epey bir yakınmış. Diletta leotta, o süre zarfında çok korktuğunu belirterek, şantaj sırasında tehditlerden korktum, şaşkına döndüm.

Ünlü oyuncu can yaman, bir süredir aşk yaşadığı i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk pozunu instagram hesabından paylaştı. İtalyan magazin dergisi chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak. İtalyan medyası tarafından can yaman'ın yeni sevgilisi diletta leotta ile ilgili çarpıcı bir haber ortaya atıldı. Diletta, odasına bırakılan çiçekleri sosyal medya. Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı ifade edildi.

Can Yaman dedica a Diletta Leotta la canzone del loro ...
Can Yaman dedica a Diletta Leotta la canzone del loro ... from cdn.ultimenotizieflash.com
Diletta leotta ve can yaman'ın yeni bir aşka yelken açtığı belirtildi. İşte diletta leotta ile ayrıldığı öne sürülen can. Oyunculuğundan çok özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen can 8,3 milyonluk hesabını geri açan can yaman, ortaya atılan iddialara adeta tokat gibi bir yanıt verdi. Seni seviyorum, can i̇talyanca yazılı pankartı saatlerce roma'da uçurmuştu. Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı ifade edildi. Çiftin samimi anlarını paparaziler yakalandı. Yaman'ın bu hamlesi, can yaman ile diletta leotta ayrıldı mı? sorusunu gündeme getirdi. Dietta leotta, 1991 yılında hayata gözleri açtı.

Yönetmen ferzan özpetek'le bir reklam filmi için roma'da bulunan can yaman'ın 'güvenilir kaynaklara göre' diletta ile aynı otelde kaldığı biliniyor.

Chi wrote on january 13: Yayınlanan haberde türk oyuncu can yaman ile diletta leotta roma'nın merkezindeki büyük bir otelde beş gün geçirdiler denildi. Diletta, odasına bırakılan çiçekleri sosyal medya. Kısa bir süre önce hakkında çıkan iddialar ilişkiyi sarstı olarak düşünüldü ancak ikili bu duruma açıklama yapmadan. Ama hemen önceki davada bana yardım eden polis memurunu aradım ve. Yönetmen ferzan özpetek'le bir reklam filmi için roma'da bulunan can yaman'ın 'güvenilir kaynaklara göre' diletta ile aynı otelde kaldığı biliniyor. İtalya'nın ve avrupa'nın en ünlü spor spikerlerinden olan diletta leotta ile yakışıklı oyuncu can yaman'ın aşkı türkiye'de olduğu kadar i̇talya'da da gündemin ilk sıralarında yer. Daha önce evinin soyulması ve zlatan i̇brahimoviç ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen diletta leotta, bu kez can yaman'a kancayı taktı. Can yaman ve diletta leotta aşkı belgelendi! İtalyan aşkı diletta leotta'dan ayrıldığı iddia edilen can yaman'dan olay hamle! Yaman ile leotta, i̇talya'nın roma kentindeki aşk yuvalarından mutluluk pozu verdi. Ünlü spikerin can yaman ile verdiği bu pozu takipçilerinden 58 binden fazla beğeni aldı. Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi ettiği spor spikeri sevgilisi diletta leottanın iş adamı ryan friedkin ile dudak dudağa fotoğraflarının ortaya çıkan can yamandan ilk hamle geldi.

İtalya'nın en ünlü spor spikerleri arasında yer alan diletta leotta ile can yaman'ın aşk yaşadığı iddia edildi can yaman. Öyle ki i̇talyan güzel sunucu diletta leotta da kaptırmış gönlünü can yaman'a.

Posting Komentar

0 Komentar