Advertisement

Απεργια Πλοια : Apergia Sta Ploia 23 Kai 24 Febroyarioy H Anakoinwsh Penen E8nos : Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς.

Απεργια Πλοια : Apergia Sta Ploia 23 Kai 24 Febroyarioy H Anakoinwsh Penen E8nos : Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς.. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα ελλαδα. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία.

Apergia Demena Ta Ploia Stis 24 Septembrioy Deite Analytika Neolaia Gr
Apergia Demena Ta Ploia Stis 24 Septembrioy Deite Analytika Neolaia Gr from www.neolaia.gr
Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν).

Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ.

Nea 24wrh Apergia Sta Ploia Eidhseis Nea To Bhma Online
Nea 24wrh Apergia Sta Ploia Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για.

Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού.

Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο.

48wrh Apergia Sta Ploia
48wrh Apergia Sta Ploia from www.ieidiseis.gr
Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. H πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στα πλοία για την τετάρτη, 3 ιουλίου! Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε.

Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. H πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στα πλοία για την τετάρτη, 3 ιουλίου! Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ.

Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης απεργια. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ.

Posting Komentar

0 Komentar